Një nga ministrat e Zaevit i jep tenderë dashnores së tij?! (FOTO)

Një nga ministrat e qeverisë së kryeministrit Zoran Zaev nga disa portale akuzohet se njerëzve të tij po vazhdon ti jap tenderë dhe benefite të tjera.

Në këtë rast sipas portalit “Dokaz” bëhet fjalë për zv/kryeministrin për çështje ekonomike, Koço Angjushev, i cili i ka dhënë tender për aviobileta dhe sigurim të udhëtarëve një personi të afërm të tij, që siç shkruan ky portal bëhet fjalë për “dashnoren” e tij. Agjencia turistike që përmendet është “Nju vejv of”, një person që siç shkruhet më tej është i përfshirë në pastrimin e parave të vjedhura gjatë pushtetit të VMRO-së.

Portali më tej shkruan duke u thirrur në burimet e tij se dashnorja e tij është e afërt me VMRO-në dhe se ajo tanimë është në dispozicion për të pastruar paratë e vjedhura gjatë qeverisjes së kaluar.