“Një shqiptar në CIA” sot në Ulqin

0

Ulqini vazhdon me traditën e aktiviteteve kulturore dhe letrare, sidomos në këtë periudhë të sezonit veror.

Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi dhe Kuvendi Komunal i Ulqinit sot organizojnë përurimin e librit “Një shqiptar në CIA” të autorit Bashmir Xhemaj.

Përurimi mbahet sonte në ora 20:00 në Pallatin Venezia – Ulqin.