Një shqiptar patriot si Haxhi Sulejmani nga Ulqini, ja si nuk e lejon popin serb ta vizitojë kishën (Pamjet)

0

Në rrjetet sociale është duke qarkulluar një video ku shihet një qytetar nga Ulqini se si nuk e lejon një pop serb ta vizitojë kishën ortodokse që gjendet mbi Ulqin.

Emri i tij është Haxhi Sulejmani nga Ulqini, përcjell “Bota sot”.

Ai nuk e lejon popin serb ta vizitojë kishën ortodokse që gjendet mbi Ulqin, afër Kalasë.

Sulejmani mes tjerash thotë se është shqiptar me besim mysliman, dhe se kisha është e tyre qoftë katolike, ortodokse apo çfarëdo qoftë.

“Së pari jam shqiptar me besim mysliman, kisha është e jona qoftë katolike, ortodokse apo çfarëdo qoftë këtu është tokë e jona, prandaj kthehu se nuk kalon dot, këtë e ruajmë ne”, deklaron ai.

VIDEO MATERIALI KLIKO