Njëherë njohja e Kosovës nga Serbia, e pastaj Asociacioni

INA
INA

14 Shtator, 2023

Shkruan: Arsim Zekolli

Momenti qe Kosova pranon ASM, pa njohje paraprake nga Serbia, eshte momenti kur Spanja, Slovakia, Greqia, Rumania, Qiproja, Rusija, Kina, Brazili, India do ta pranojne ASM. Dhe pastaj do kushtezojne njohjen e Kosoves me detyrim qe vendet tjera njohese te Kosoves, te njohin ASM.
Prandaj, gambiti i Alibin sot ishte te çimenton sekuencen, rrjedhen e veprimeve qe parandalon nje skenar te tille. Pra, se pari njohja formale e Kosoves nga Serbia, dhe tek pastaj themelimi Asociacionit konform qendrimit Mogerini. Pozicioni i Albinit eshte kristal i qarte.

Por cili eshte pozicioni i opozites ne Kosove? Ekzekutivi Kurti u prononcua, por cili eshte pozicioni i legjislatures mbi kete ceshtje qe prek ne vet themelete shtetesise se Kosoves.

Ndaj kujt eshte opozitë, opozita ne Kosove?
Me kë preferon te jetë ne koalicion opozita e Kosoves?

P.S.
Qendrimet LDK, PDK, AAK do prezantohen pas konsultimit dhe marrjes se instrukcioneve nga Batoni, Berati, Agon Maliqi, Kajtazi.

* Marrë nga facebooku i ambasadorit Arsim Zekolli

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

Piro Ahmetaj

Vëllezër qëndroni vigjilent, paqja kërkon ende sakrifica!

Artur Zheji

Kush thotë se Rama dhe Kurti janë të pa sinkronizuar?

Blerim-Latifi

Pse u lanë të ikin?

Kim Mehmeti2

Të ndërtosh shtet pranë të eturve për gjak njeriu!

emin-azemi-656x365

Eksterritorialiteti i kishave serbe, trampolinë e ekspansionizmit rus në Ballkan!

cim peka

Kosova nën sulm!

cun

Nuk ka besë me ket Serbi!

Muhamer Pajaziti

Ku po shkoni në Evropë, fëmijët i latë pa libra?!

Muhamer Pajaziti

Ku po shkoni në Evropë, njerëzit po ju vdesin burgjeve çnjerëzore

INFO

NA NDIQ