Njeriu më i gjatë dhe më i shkurtër në botë takohen në Egjipt (FOTO LAJM)

Sultan Kosen është njeriu më i gjatë në botë dhe Jyoti Amge, 24 vjeç, nga India, është gruaja më e shkurtër në botë.

Sipas Rekordeve Botërore të Guinnesit, Sulltani Kosen, 35 vjeç, nga Turqia është njeriu më i gjatë në bot me një gjatësi prej 2.5 metra, përcjell albeu.com.

Dje, ata janë takuar së bashku në piramidat e Egjiptit dhe shprehen se janë mjaft të lumtur që gjendeshin atje, pasi që të dy janë mjaft kuriozë për botën përreth.

Duke theksuar dallimin në gjatësi midis tyre të dy shfaqen krah për krah njëri-tjetrit. /albeu.com/