Njihuni me dy vëllezërit e Albin Kurtit (foto)

Familja e kryeministri në ardhje të Kosovës është shumë pak e njohur për opinionin shqiptarë.Kohë më parë u publikua një foto e babait të tij.

Ndërsa tani bota sot ka sjellë foton e dy vëllezërve të Albinit, Arianitit dhe Taulantit.

Arianit Kurti karrierën e tij e pati në Suedi në shkencat kompjuterike, ku gjithashtu është si asistent profesor në një nga fakultetet suedeze, ndërsa

Taulant Kurtin mund ta njihni nga debati i një mosmarrëveshje me LDK-në në vitin 2014, në vendvotimin ku ai ishte kryesues.(INA)