Njihuni me shqiptarin që ndihmon për punësimin e infermierëve në Gjermani

0

ksperti i infermierisë dhe njëkohësisht ndërmjetësues i licencuar për punësimin e infermierëve të rinj nga Shqipëria, Maqedonia dhe Kosova në Gjermani, Mevaip Beari nëpërmjet rrjetit social facebook ka bërë të ditur se tani është pajisur edhe me licencën e këshilltarit për përkujdesje shëndetësore në Gjermani.

Ai ka shkruar:

“Pas nje Viti mesime Intensive dhe Studime per ligjin e kujdesit ne Gjermani,sidomos edhe per ligjin e ri qe eshte ne fuqi prej Janarit 2017 PSGIII(PflägestärkungsgesetzIII),,Kujdesje Mbeshtetje Akti 3
Me ne funde e mora sot miratimin dhe njohjen e IPA24

Si nje Organ Keshilltare i Kujdesit i pari Shqiptare si keshilltare kujdesje ne pjesen NRË prej kompanise me te madhe Shendetsore Gjermane ne ket vende AOK Rheinland/Hamburg ne Essen dhe prej Shoqates Kombetare te fondeve te kujdesit Nordrhein ,prej tash e tutje kam licencen edhe per te gjitha fondet Shendetsore ne ket vende!
Jam i bindure se edhe Migrantet ne kete rajon do te kene perfitime te shumta te kujdesjes dhe mbeshtetjes nga IPA24
ne Essen-Oberhausen-Bottrop

Zyra ime qendrore gjendet ne Oberhausen afer Qendres Centro Oberhausen 500m afer kufinit me Essenin!
Kjo Keshillim behet pa pages !Ne vime edhe te ju ne shpije!

Mire se vini ju Mirepresim te Ipa24 ne Oberhausen
0176-11769976
Keshilltare i kujdesit i pavarure ne Gjermani”, ka shkruar në rrjetin social facebook, Mevaip Beari.