Nora Gjakova e argjendtë në Grand Prix

0

Nora Gjakova ka arritur të stoliset me medaljen e argjentë në Grand Prix “Tashkent 2018”, njofton Klan Kosova.

Ajo humbi nga Teresa Stoll në finalen e kategorisë – 57 kilogramë.

Pak më herët, dy koleget e saj, Distria Krasniqi dhe Majlinda Kelmendi, arritën ta fitojnë të artën në kategoritë tjera.