Norvegjia kërkon punëtorë deri me 4500 euro në muaj, ja profesionet

Norvegjia kërkon punëtorë me 4500 euro në muaj, ja profesionet….Norvegjia është në kërkim të inxhinierëve, mësuesve (sidomos ata të shkencave natyrore), mjekëve dhe infermierëve, shoferëve të autobusëve, kuzhinierëve dhe kamerierëve.

Zyra evropiane për punësim eures ka publikuar raportin ku thuhet se punëtorëve në profesionet e përmendura në lartë, u ofrohet paga mujore prej 4.500 euro, Studimet tregojnë se kushtet e punës në Norvegji janë ndër më humanet në botë, ja dhe detajet për ata që duan të aplikojnë menjëher:

https://www.nav.no/workinnorway/en/Home