“Nuk është dënim nga Zoti, do të kaloj”

0

“Kur e kujtojmë 9 Korrikun e ’97 të ngjarjeve tragjike në Gostivar,kujtojmë edhe servilizmin e partisë shqiptare në pushtet PPD e cila as nuk u kërcnua që do e këshojë qeverinë në nderim të FLAMURIT KOMBËTARË dhe gjakut të DÊSHMORËVE !
Atëherë pati të vrarë,të plagosurë dhe shumë të burgosurë e ndër ta edhe kreu i Gostivarit prof Rufi Osmani !
Pas gjykymit ku iu shqiptuan mbi 14 vjet burgim R.Osmanit atëherë fjalia që më ka ngelurë në mendje është nga gruaja e tijë e cila para gjykatës gazetarëve u tha;-NUK ËSHTË DËNIM NGA ZOTI,DO TË KALOJË !”

Kam bindjen se dhuna dhe terrori nfajë Gostivarit është në vazhdimësi por me forma tjera !”-s.s

LAVDI DËSHMORËVE !(S.Saqipi)