Nuk ka mjekë në Maqedoni që ta pret bilbilin e nuk ti kërkon 50 euro

0

Rami Mislimi
Nuk ka mjekë në Maqedoni që ta pret bilbilin e nuk ti kërkon 50 euro bile edhe 100 euro
Të gjithë e dinë ata që kanë përejtuar se kur fëmiut ia presin bilbilin kanë paguar nga 50 euro cdo mjeku që e ka kryer me sukses këtë punë, edhe ate ke apo nuk ke librezë.
Andaj para se ti themi hajdut Musës duhet ta shohim realitetin, nësë Musa është hajdut pse I ka marrë 50 euro për prerjen e bilbilit, ateherë janë të gjithë hajduta mjekët që meren me këtë zanat, pasi shteti e ka bërë pa pagesë prerjen e bilbilit.
Sipas përvojes dhe fjalëve të popullit nuk ka pacient që nuk e ka lag pak ama pak një doktori që I bie cdo I treti doktor merr ryshfet andaj mos e dramatizoni për 50 euro.
E zeza ka një të bardhë në mes, por nuk isha pajtuar që ketë hajdut të vogël ta mbysim me etietken e hajdutit të madh, hajdutat e mdhej janë të lirë e të buzeqeshur, ky ishte kurbani I vogël
PS: Doktorët e partive tjera që do të flasin për korrupsion le të mendohen mirë se nuk janë aq të lamë, populli ka edhe sy edhe vesh.