Nuk kanë të ndalur kolonat dhe pritjet në Preshevë – Tabanoc (LIVE)

Edhe përkundër se këtë javë pritej të binte fluksi i kolonave në pikën kufitare Preshevë – Tabanoc, kjo nuk ka ndodhur.

Sipas të dhënave të fundit të Auto Moto Lidhjes së Maqedonisë (AMLM), pritjet në pikën kufitare Tabanoc janë një orë, por qytetarët që kanë bërë këtë rrugë thonë se ndoshta edhe një orë më tepër mund të pritet kur AMLM thotë shifrat 40 minuta apo 1 orë.

Kjo është gjendja në këto pika:

KAMERAT PËR DALJE NGA SERBIA NGA PRESHEVA KLIKO LIVE 

KAMERAT PËR DALJE NGA MAQEDONIA NGA TABANOCI KLIKO LIVE