Nurellari thotë se kur flet Rama për Kosovën, nuk flet e tërë Shqipëria

0

Analisti Adri Nurellari në Rubikon të KTV-së tha se kur dëgjohet kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, duke folur me tone të ashpra karshi Kosovës, nuk duhet të merret sikur po e jep mendimin e tërë Shqipërisë.

Duke i përmendur rastet kur kryeministri shqiptar ka folur kundër presidentit amerikan, Donald Trump dhe kundër Brexit-it, atëherë, sipas Nurellarit, duhet në njëfarë forme të mirëkuptohet dhe të pritet një sjellje e tillë e Ramës.

“Nuk duhet ta quajmë Shqipëria në përgjithësi”, ka thënë ai.