Nusja e Haradinajve argëtohet me Rihannën

Ajo di të jetë edhe një nënë dhe bashkëshorte shumë e përkushtuar, por duke mos lënë anash as momentet argëtuese.

Lola edhe këtë vite si duket ka hapë duke festuar por jo e vetme, në prani të disa shoqeve ato shijojnë momentet nën tingujt e muzikës së Rihannës.

Përndryshe Lola duket shume bukur dhe tejet e lumtur. Ndoshta ky vite për të do jetë më I frytshëm nga ana e karrierës, sepse vitin që lamë pas ajo është marrë krejtësisht me fëmijët dhe vajzën e vogël Trojën. /Blic/