Afër 10 mijë të rinjë për çdo vitë po e braktisin Maqedoninë

Muhamer Pajaziti Afër 10 mijë të rinjë për çdo vitë po e braktisin Maqedoninë. Sipas statisktikave zyrtare, në vitin 2017...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

shkruan: Edison Ypi Një babi me çupën adoleshente për dore. -Cilët janë ata xhaxhat atje lart mbi Muzeun Kombëtar o...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Arrestimi i kandidatit të bashkisë të Himarës me akuzën e dyshimtë se po blente vota është një rast tipik që...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Shkruan: Adriatik Kelmendi Më qesharakja, e në këtë rast edhe më e dhimbshmja dhe e turpshmja, është ideja se kush...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Lutfi Dervishi Një podcast i Kryeministrit me “njerëzit më të famshëm” të momentit- fituesin e reality show-t dhe kryebashkiakun e...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Nga Ramiz Lladrovci Ne, si popull, në krijesën e superfuqive, njëqind vjet u përndoqëm, torturuam e sulmuam dhe kryen gjenocid...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Muhamer Pajaziti Ëndrra dhe realiteti europian janë dilema që vazhdojnë të mbajnë peng ballkanasit. Ëndrra europiane u akceptua me të...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Shkëlzen Halimi Qasja e mbrapsht – secili për vete, përfshi edhe ata që janë në krye të institucioneve kulturore, ka...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Andi Bushati Një pjesë e vogël e makinerisë së manipulimit të këtyre zgjedhjeve do të zbardhet në ditët e ardhshme....
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

Nga YLLI MANJANI Trishtim i madh është ky rezultat zgjedhor, me thënë të drejtën. Një hap gjigand drejt legalizimit të...
Lajme të ngjajshme Opinione

Fushatë me fotomontazhe ndaj gazetarëve Buzhala, Kabashi dhe Hamidi, reagon AGK

Guxo: Mbështesim qëndrimin e institucioneve të Kosovës, kryetarët e komunave duhet të punojnë nga zyrat!

Haradinaj: Kurti paraqet rrezik për vendin, të largohet menjëherë nga Qeveria

ME TE LEXUARA

3 orë
Serbia po shitet si e forta e Ballkanit, por harron se shqiptarët kurrë s'kanë qenë më të fortë se tani
4 orë
Pse serbët etnikë sulmuan paqeruajtësit e NATO-s në Kosovë?
5 orë
Lakuriqi i natës dhe i ditës
8 orë
Pasardhësi i Erdoganit, dhëndri që projektoi dronet Bayraktar
23 orë
Ta lëmë për pak Albinin!

TË FUNDIT

3 orë
Serbia po shitet si e forta e Ballkanit, por harron se shqiptarët kurrë s'kanë qenë më të fortë se tani
4 orë
Pse serbët etnikë sulmuan paqeruajtësit e NATO-s në Kosovë?
5 orë
Lakuriqi i natës dhe i ditës
8 orë
Pasardhësi i Erdoganit, dhëndri që projektoi dronet Bayraktar
23 orë
Ta lëmë për pak Albinin!