Osmani: Autostrada deri në Qafë Thanë gati në vitin 2025

Ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani mbrëmë në Click Plus foli edhe për ndërtimin e korridorit 8. Osmani tha se korridori 8 do të përfundojë këtë mandat.

“Qeveria nënshkruajti memorandum drejtpërdrejtë me kompaninë Bechtel-Enka. Kompania Bechtel-Enka do ta projektoj dhe do ta ndërtojë korridorin 8. Është kompani serioze. Korridori 8 do të përfundojë këtë mandat”, tha në Click Plus, Bujar Osmani – Ministër i Punëve të Jashtme.