Osmani: Jam optimist, ndryshimet kushtetuese mund të votohen sot

0

Zëvendëskryeministri për çështje evropiane, Bujar Osmani theksoi se bisedimet për ndryshimet kushtetuese janë në rrjedh dhe se po tentojmë që ta bëjmë një proces inkluziv. Ai tha se është optimist, duke komentuar kërkesat e Lëvizjes BESA.

Sipas tij, ky proces është i pakthyeshëm dhe nuk mendoj se do të zhvendoset dinamika e implementimit të tij.

“Unë jam optimist se sot ose në ditët në vijim ky proces do të përmbyllet. Shpresoj që të mbyllet edhe sot”, tha Osmani.(INA)