Pa ‘aminin’ e Ahmetit s’keni ku shkoni

0

Artin Spahiu

Qeveria e Maqedonisë vërtet ka një kryeministër/mandatar, por mos harrojmë se ka dy bashkë kryetarë.

Për pjesëmarrje në qeveri, përveç se të marrësh “aminin” e kryeministrit, si kryetari i njërës nga partitë qeverisese, duhet patjetër, ndoshta edhe me më shumë rëndësi, është të marrësh “aminin” e kryetarit tjetër të partisë qevesisëse, pa të cilin nuk do të kishte dhe nuk do të ketë qeveri.

Këta “begllerët” e politikës në Maqedoni, që si çdo herë janë shndërruar në objekt manipulimi nga faktorit politik maqedon në dëm të unifikimit shqipëtar dhe që tani i janë “shtrirë” komplet Zoran Zaevit, duhet ta kujtojnë atë thënien e popullit:
“Ngadalë Beg se ka hendek”.