VIDEO/Rrugë të zbrazura, shtëpi të boshatisura. Vetëm 15 shtëpi në fshatin Goshincë të Likovës

Heshtje dhe qetësi në rrugët e fshatit Goshincë të komunës së Likovës. Vështir të takosh njeri, e aq më pak të rinj.

Ndonëse janë të hapura është e kotë të trokasësh në dyert e këtyre shtëpive. Aty nuk gjendet njeri, sepse ka vite që i kanë braktisur.