Paniku dhe frika e djeshme qofshin të fundit!

0

Arben Taravari
Në këto orë të vështira për Shqipërinë me zemër jemi pranë bashkëkombasëve tanë!
Urojmë dhe duhet që të gjitha dëmtimet do të rregullohen sa më shpejt!
Paniku dhe frika e djeshme qofshin të fundit!