Para komunës së Preshevës vendoset pankarta “Duam drejtësi për Dashnim Hajrullahun” (Foto)

Në oborrin e Komunes se Presheves, është vendosur sot një pankartë në të cilën shkruante “Duam drejtesi per dashnim Hajrullahun”, raporton Presheva.AL

Dashnim Hajrullahu u vra nga ushtria serbe me 7 janar 2005 ne afersi te kufirit Miratoc – Llojan.

Edhe pse eshte vrare me bresheri plumabsh nga xhandermeria serbe pas 15 viteve asnje pergjigje dhe asnje pergjegjesi nuk eshte dhene nga shteti serb.

Dashnim Hajrullahu eshte nga fshati Rahovice Komuna e Presheves.