PARADOKSE TË SHOQERISË SHQIPTARE NË MAQEDONI

0

Fejzi Hajdari
– Kemi shtëpi më të mëdha, por familje më të vogëla,
– Kemi më tepër komoditet, por më pak kohë
– Kemi më tepër diploma, por më pak mendje,
– Kemi shumë ekspertë, por edhe më tepër probleme,
– Kemi shumë dije në medicinë, por edhe më tepër probleme në shëndetësi,
– Lexojmë shumë pak, shikojmë TV shumë,
– Kemi shtuar shumë pasuritë individuale, por i kemi ulur standardet dhe vlerat,
P.S. Kaloni sa më shumë çaste me të dashurit tuaj, sepse, ata, përgjithmonë s’do të jenë me ju (pranë jush)…, një ditë do të ikin. Rrëfeni atyre që ju shikojnë nga poshtë dhe kanë respekt të madh për ju, ndonjë fjalë të ëmbël, sepse, një ditë, këta të vegjëlit do të rriten dhe s’do të jenë më pranë jush.