Parapërgatitje për Shën Valentin: Çfarë duan në të vërtetë meshkujt për këtë ditë?

0

Dita e Shën Valentinit, siç e din çdonjëri, është ditë që ka të bëjë me dhuratat, çokollatën, seksin dhe të brendshmet seksi.

Përderisa meshkujt e kanë më të lehtë t’u blejnë zonjave dhuratë, çfarë duhet femrat t’iu blejnë meshkujve? – transmeton Telegrafi.

Meshkujt janë më të vështirë sa i përket dhuratave, sepse preferojnë gjëra më ndryshe se damat.

Por, nëpër forume të ndryshme meshkujt kanë treguar se çfarë preferojnë të bëjnë gjatë kësaj dite.

Dëgjoni dëshirat e tyre dhe veproni kështu për të dashurin tuaj në ditën e Shën Valentinit:

– “Dua ta kalojë ditën me të dashurën time dhe të kalojë një kohë të bukur”

– “Dua një lloj çokollate shumë të shijshme. Vitin e kaluar kam pranuar disa çokollata të cilat ishin tejet të shijshme. Ndoshta edhe këtë vit njësoj”

– “Çfarë dua unë gjithmonë? Një darkë të mirë dhe disa pije”

– “Verë”

– “Seks”/Telegrafi/