Parashikimi i çuditshëm i Alfred Çakos për Maqedoninë (Video)

Analisti nga Shqipëria Alfred Çako në një intervistë në Top-Chanel thotë, Maqedonia së shpejti do të udhëhiqet nga një kryeministre femër me pasaport bullgare, përcjell agjencia e lajme INA.

Duke komentuar zgjedhjet në Maqedoni ai ka thënë se VMRO lufton për ndarjen e vendit dhe bashkangjitjes Bullgarisë. Ai gjithashtu ka përmendur Iliridën shqiptare, ecila sipas tij synon ti bashkangjitet Kosovës dhe Shqipërisê.