Partia Liberale ndahet nga LSDM

Kryesia Qendrore e Partisë Liberal Demokratike në seancën e djeshme mori vendim përfundimtar në zgjedhjet e ardhshme lokale për partinë për të kandiduar në një koalicion qytetar të përbërë nga disa parti dhe aktivistë të shumtë civilë.

“Qendra si një opsion pro-evropian është i rëndësishëm për qytetarët, veçanërisht në nivelin lokal për të krijuar politika lokale dhe për të siguruar një të ardhme më të mirë për qytetarët, si dhe zhvillimin ekonomik dhe shoqëror,” tha Goran Milevski, presidenti i partisë.

Gjatë seancës së dhjetë në hotelin Olgica në Ohër, ai informoi anëtarët në lidhje me përgatitjet e LDP, zgjedhjet e ardhshme lokale dhe negociatat me partitë e tjera me programet politike të lidhura, si dhe organizatat e shoqërisë civile dhe aktivistët jo-partiakë