“Pas fitores së VV-së, funksionarët e BDI-së kanë filluar ti vajtojnë veturat zyrtare që do i humbin së shpejti”!!!

0

Burime brenda vetë BDI-së thonë se partia e tyre rëndë po e përjeton fitoren e Levizjes Vetëvendosja në Kosovë, në krye me Albin Kurtin. Sipas këtyre burimeve qe i takojne krahut ushtarak të partisë, “profiterët e BDI-së jane të vetëdijshem se pas fitores së VV-së po ju vjen fundi edhe atyre dhe se do t’i humbin beneficionet”. “Më së shumti po i vajtojnë veturat zyrtare dhe provizionet”, kanë thene këto burime partiake, qe nuk pajtohen me politikat qeveritare të partisë së tyre. Ndryshe, shumica e partive shqiptare në Maqedoni kanë uruar VV-në dhe Kurtin për fitoren zgjedhore, mirëpo BDI ende nuk ka bë një gjë të tillë.

*kjo është rubrika thashetheme...