Pas Gruevskit edhe Vuçiqi po bëhet gati të ikë në Hungari?

0

Prej burimeve të afërta në VMRO dhe Ministrinë e Brendshme, Maktel zbulon se ka të dhëna serioze se Gruevski transferoi nga llogaritë e tij në Belize 50 milionë euro për Victor Orban për ta shpëtuar nga burgu.
Sipas këtij mediumi Gruevski njehej i dobët emocionalisht dhe nuk mund t’i lejonte njerëzit ta shihnin me pranga në një qeli pas 10 vjetësh qeverisjeje.
Kështu që ai ishte i vendosur të jepte shumë nga pasuria e tij në Orban për ta shpëtuar nga burgu vazhdon më tej portali Maktel.
Nga ana tjetër, Orbani e ktheu Hungarinë në një hotel për mafiozët e botës dhe diktatorët që iknin nga burgu nga vendet e tyre, ndërsa diçka më parë kishte ndodhur në Amerikën e Jugut.
Edhe Vuçiq thuhet se ka rezervuar tashmë një biletë, kështu që ai ndihmoi Gruevskin me logjistikë për të ikur në Hungari.