Pasuria e Përparim Ramës 11 milionë funte, ja çka posedon?

Kryetari i zgjedhur i Prishtinës në radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Përparim Rama, ka treguar se pasuria e tij është mbi 11 milionë funte si dhe ka 6 milionë funte borxhe.

Ai gjithashtu ka treguar se i ka 15 kompani përmes të cilave bën investime.

“I kam 15 kompani ku jam aksionar, struktura e biznesit është asisoji, në Londër për shembull kompania krijohet si entitet për të bërë një investim, mund ta blesh një shtëpi, e bënë planin, ndërton, zgjeron e më pas e shet në emër të asaj kompanie ku investimet ndahen dhe taksat paguhen”, ka thënë Rama.

“Vlera e pronave që kam nëpër botë është mbi 11 milionë funta, prej tyre janë 6 milionë janë borxhe”, ka shtuar tutje ai.