Pensionohen katër mësimdhënësit e njohur të SH.F.K. “Naim Frashëri” nga Kumanova

0

fillore komunale “Naim Frashëri” nga Kumanova: Etem Xheladini, Nexhbedin Iseni, Melazim Hamziu dhe Amet Xhaferi janë pensionuar, pas rreth katër dekadave pune të palodhshme në arsim, përcjell News-TV.

Ata janë përcjell me respekt të madh dhe konsideratë nga drejtori i shkollës, Muhamet Zeqiri dhe kolegët e deridjeshëm të punës në shkollën fillore komunale “Naim Frashëri”. Për nder të tyre, kolektivi i shkollës organzoi një takim përshëndetës.