Për herë të parë në Kumanovë, emision fetar gjatë Ramazanit me teologet më të njohura

Edhe sot ne Televizioni News u realizuan xhirimet e emisioneve fetare.

Gjatë. muajit të Shenjtë të Ramazanit, në Televizioni News mund të ndiqni cdo natë emision special fetar që realizojnë në bashkëpunim me Myftininë e Kumanovës!

“Me teologet më të njohura tona do të bashkëbisedojmë për tema të ndryshme nga aspekti fetar, me qëllim që të begatojmë programin tonë dhe tuajin gjatë këtij muaji të bekuar”, njoftojnë nga Tv News.