Për Jennifer Lopez vitet janë vetëm numra,49 vjeç por më në formë se kurrë

0

Jennifer Lopez është më në formë se kurrë falë stërvitjes së përditshme që bën me të dashurin e saj Alex Rodriguez.

Frytet e palestrës, këngëtarja dhe aktorja e famshme i tregoi në një set fotografik për revistën “Harper’s Bazaar”.