Për një kuti dojnë me na kthy në ‘Jugosllavi’?!

Naser Pajaziti

A nuk u teprua pak me gjithë ato lukse dhe privilegje që po i ofroni serbëve.

Ne si qytetarë këtu se kemi këtë privilegj dhe luks. Çdo ditë unë paguaj 200 denarë taksë rruge.

Boll më lëpirje e vardisje ndaj “Vëllait të madh”, për të mbuluar dështimin tuaj!

Ikni më mirë nëse s’jeni në gjendje me siguru shëndetin e qytetarit?!