Për shkak të zarfeve nga Serbia helmohen 26 kosovarë në KQZ…

0

Për shkak të zarfeve të ardhura nga Serbia, dyshohet për 26 zyrtarë të helmuar në Qendrat e Numërimit në Republikën e Kosovës.
Komisionerët kanë pësuar alergji në duar dhe fytyrë gjatë numërimit të votave me postë nga Serbia. Qytetarë ë Kosovës të revoltuar kanë thënë se do të ishte mirë që të merrej një vendim i posaçëm që ndalon votat me postë nga ky shtet!
Ky është provikim i rëndë dhe ndërhyrje direkte në procesin zgjedhor më demokratik pas lufte. “Imazhin e procesit e dëmtuan sa patën mundësi me imponime, shantaze dhe kërcnime për votim të “Listës së zezë serbe”. Nëse jemi shtet dhe kemi dinjitet këto provokime duhet të merren shumë seriozisht dhe të marrin përgjjgjen e merituar. Gjithashtu një arsye shtesë që qeveria të formohet ditë e më parë!”, ka thënë Gentrit Murseli nga Gjilani.