Per te nominuarit per deputete te popullit

0

Nga Skender Karaçica/

– Shtylla e pare:Zhvillimi ekonomik i shtetit te Kosoves.Per ceshtjen kryesore qe eshte nje nga problemet aktuale,kahet e zhvillimit ekonomik dhe investimet e huaja,me se pakut per te thene se,nuk thuhet asnje fjale ne debatet lidhur me zgjedhjet e parakohshme ne Kosove eshte zhvillimi ekonomik,qe eshte e sotmja dhe e ardhmja e Kosoves. Privatizimi i ndermarrjeve ekonomike dhe shoqerore ne Kosoves,kam pyetur shume zyrtare dhe ekonomiste te fushes se cfare ka perfituar arka e shtetit te Kosoves permes takses nga privatizimi deri tash,fjala vjen ne ish gjigantin ekonomik Feronikeli ne Drenas qe eshte shitur si thote fjala e popullit,,Per nje kashore te bukes,,(sic!).Per prodhimet qe eksporton ne tregun boterore ky gjigant ekonomik,sa i ndihmon arkes se shtetit te Kosoves permes takses se prodhimit dhe te eksportit?Kam marre ,,pergjigjen,,permes ferkimit te duarve te ketyre eksperteve ekonomike(sic!).