Përleshej fizike në Parlamentin Çek (Video)

Gjatë debatit për vazhdimin e situatës së krizës për shkak të pandemisë së shkaktuar nga koronavirusi, u zhvillua një përleshje fizike midis anëtarëve të Parlamentit Çek.

Pasi mikrofoni i tij u fik për shkak të fyerjeve, Lubomit Volni, një deputet i pavarur nga lista e nacionalistëve radikalë Çekë, u përlesh me Presidentin Tomas Hansel nga Social Demokratët.

Përfundimisht, sigurimi e hoqi deputeti Volni nga salla dhe policia po heton shkeljet e masave të mbrojtjes së koronavirusit, si dhe refuzimin e dy ligjvënësve për të mbajtur maska. (INA)