Përplasen kamioni dhe një veturë, një person vdes dhe tre plagosen

Një shofer i një veture pasagjerësh humbi jetën në një aksident automobilistik në rrugën rajonale Mavrovi Anovi-Dibër, ndërsa tre persona që ishin pasagjerë në automjet me lëndime të rënda u transferuan në klinikat e Shkupit.

Sipas informacionit nga SPB Tetovë, aksidenti i trafikut ka ndodhur rreth orës 16:00 në rrugën regjionale Mavrovë-Dibër. Një automjet pasagjerësh “Hyundai Accent” me targa të Shkupit, i drejtuar nga A., u përplas pranë R.Gj (68) nga Shkupi dhe një kamion me targa serbe, i drejtuar nga Lj. D. (52) nga Pançeva, Serbi.

Sipas informacionit fillestar të policisë, në aksident, shoferi i automjetit të pasagjerëve vdiq në vend, dhe tre pasagjerë, të moshës 26, 30 dhe 34 vjeç, u transferuan në Shkup për trajtim mjekësor.

Skena e aksidentit kontrollohet nga Prokurori Publik dhe një ekip nga Departamenti i Policisë Gostivar.