Pesë gjërat që duhet t’i bëni në ditën e parë të vitit të ri

Kanë kaluar disa orë në këtë vit të ri. Me ndërrimin e motmoteve, janë pesë gjëra që duhet t’i bëni me veten tuaj.

Thuani vetes që të gjeni zgjidhje gjithmonë.

Askush nuk dëshiron që të fillojë vitin e ri me probleme. Zgjidhjet ju vendosin ide të reja dhe ju lënë të mbushur me shpresë.
Vendosni qëllime inspiruese.

Më shumë se zgjidhjet, vendosni qëllime të cilat përfshijnë dëshirat tuaja të thella emocionale, transmeton lajmi.net
Merrni një ditë të plotë pushim nga çdo gjë.

Kaloni së paku një ditë pa u përgjigjur në telefon apo pa kontrolluar email-in tuaj. Në vend të kësaj, dilni me shoqërinë, kaloni kohë me familjen dhe veten tuaj. Lexoni një libër. Përqafoni dikë.
Festoni për fitoret tuaja.

Edhe nëse për juve ka qenë vit i vështirë, ka pasur herë të cilat ju keni qenë në formën më të mirë dhe gjërat kanë rrjedhur siç duhet.

Rikujtojeni vitin, shkruani gjërat që i mbani mend dhe bëjeni veten të ndihet mirë.
Falenderoni njerëzit që ju kanë ndihmuar.

Derisa ju jetoni çdo ditë të jetës suaj, ka pasur njerëz të cilët ju kanë ndihmuar, disa sepse kishin nevojë për ty në raste të tjera, disa të tjerë sepse me të vërtetë kanë pasur kujdes ndaj jush.

Merrni pak kohë t’i falenderoni ata, ngase e meritojnë. /SYRI.net/