Pesë profecitë e frikshme të Baba Vangjës për vitin 2023

Parashikuesja e njohur konspirative Baba Vangja parashikoi 11 shtatorin dhe Brexit-in, fatkeqësinë e Çernobilit dhe vdekjen e Princeshës Diana. Në profecitë e saj, ajo zbuloi gjithashtu atë që nuk presim në vitin e ardhshëm 2023.

Ndërsa shumë do të shpresojnë për një lajm të mirë në vitin 2023, megjithatë parashikimet e Baba Vangjës janë plot fatkeqësi dhe zymtësi.

Ndryshimi në orbitën e Tokës – Baba Vangjaa parashikon se në vitin 2023 Toka do të përjetojë disi një ndryshim në orbitën e saj. Nuk specifikohet se çfarë do të thoshte ajo, por cilido qoftë ky ndryshim, ai mund të ketë pasoja katastrofike, pasi edhe ndryshimi më i vogël në ekuilibrin e lëvizjes së Tokës mund të çojë në ndryshime të padëshiruara dhe jashtëzakonisht të dëmshme në klimë dhe në nivelin e detit. Nëse Toka i afrohet Diellit, do të përballemi me rritje të rrezatimit dhe temperaturave, duke rezultuar në shkrirjen e shpejtë të akullnajave, rritjen e nivelit të detit dhe një emergjencë globale; nëse planeti do të largohej nga Dielli, ne do të shkonim në një epokë akullnajash me periudha më të gjata errësire, gjë që do të shkaktonte një grup krejtësisht të ndryshëm efektesh katastrofike për jetën në Tokë.

Armët Biologjike – Vangjaa njoftoi se një “vend i madh” do të kryente studime të armëve biologjike te njerëzit, të cilat do të rezultonin me vdekjen e mijëra njerëzve. Megjithatë, në këtë kohë, Konventa e Kombeve të Bashkuara për Armët Biologjike i ndalon këto lloj eksperimentesh. Përkundër kësaj, disa vende besohet se po punojnë fshehurazi tashmë shumë për të.

Shpërthimi bërthamor – Ndër parashikimet e Vangjës për vitin 2023 është edhe shpërthimi i një centrali bërthamor. Kjo profeci ogurzezë fiton peshë pas parashikimit të saj për fatkeqësinë e Çernobilit dhe në kontekstin e shqetësimit të botës për situatën në Ukrainë. Edhe gabimi më i vogël në termocentralin bërthamor të Zaporizhzhya mund të çojë në një katastrofë që do të kishte pasoja të tmerrshme për shumë vende evropiane.

Stuhia Diellore – Një tjetër parashikim, megjithëse mjaft i paqartë, është ardhja e një stuhie masive diellore të një shkalle të paparë më parë në planetin Tokë. Stuhitë diellore janë në fakt shpërthime të mëdha që ndodhin në Diell. Dielli më pas lëshon nivele të larta energjie dhe rrezatimi, të cilat mund të shkaktojnë probleme me sistemet GPS, komunikimet radio dhe satelitët që rrotullohen rreth Tokës. Megjithatë, stuhitë më të fuqishme diellore të parashikuara nga Baba Vangja do të çojnë në dëmtime teknologjike dhe madje edhe ndërprerje masive të energjisë elektrike dhe prishje të komunikimit, të cilat mund të shkaktojnë një mori problemesh.

Fundi i lindjes natyrale – Vizioni i Baba Vangjës për vitin 2023 përfshin fundin e lindjes natyrale të njeriut. Në këtë projeksion, autoritetet ndalojnë lindjen e fëmijëve dhe e gjithë jeta e njeriut kultivohet në laborator. Kështu, udhëheqësit dhe ekspertët mjekësorë mund të vendosnin se kush do të lindte, ndërsa prindërit mund të rregullonin karakteristikat dhe pamjen e tyre – si ngjyra e flokëve dhe e syve. Ky është padyshim një nga parashikimet më të çuditshme të Vanjas – dhe ushqen frikën për një rënie të nivelit të lindjeve. (INA)