Pija magjike që shëron dhimbjet e shpinës, nyejve dhe këmbëve

Dhimbjet e shpinës, këmbëve etj., janë të tmerrshme dhe zakonisht janë pasojë e stresit, qëndrimit të gabuar dhe stilit të pashëndetshëm të jetesës.
Sidoqoftë, ndonjëherë e ndjeni dhimbjen, mirëpo vazhdoni ta injoroni atë sepse jeni shumë të nxënë me punën tuaj dhe pasi që të shkoni në shtëpi, dhimbja kthehet dhe më nuk mund të qëndroni ulur, nuk mund të ecni etj.

Nëse jeni viktimë e këtyre dhimbjeve, atëherë Telegrafi e sjell një recetë e cila do t’ju ndihmoj në shërimin e këtyre dhimbjeve.

Përgatitja:

– 150 gramë xhelatinë

– Ujë të ftohët

Futni 5 gramë të xhelatinës në gotë me ujë të ftohët. Përzieni atë dhe lëreni ashtu deri në mëngjes, por mos e futni në frigorifer pasi që xhelatina mund të ngrihet gjatë natës.

Përdorimi:

Këtë lëng e përdorni çdo mëngjes në stomakun e zbrazët derisa të filloni t’i vëreni efektet e magjishme pas një jave.

Vazhdoni ta përdorni për një muaj për të pasur rezultate të përhershme.

Nëse veç nuk ju pëlqen shija e kësaj pije, atëherë mund të shtoni pak mjaltë, lëng apo jogurt.