PJESA E TRETË E RASTIT ‘ALFA’ (Video)

Gjykata nuk i quajti të mjaftueshme dëshmitë e dëshmitarëve të cilët garantonin se në ato çaste kanë qenë me Agimin dhe Rexhailin… Ndërkohë, gjykata pranoi deklaratat kundërthënse dhe me plot gabime të dëshmitarëve të fshehtë të prokurorisë!

Në këtë video material bashkëfshatarët e Rexhailit, të cilë dëshmojnë se në kohën kur ka ndodhur vrasja, ai ka qenë i pranishë në lokalin e tij në fshatin Opajë.

Për më tepër ndiqeni videon e plotë.

https://www.facebook.com/536908170/videos/10155663591818171/