Pjesëtarët e Grupit Kumanova e bëjnë shqiponjën nga burgu në Maqedoni

0

Ata janë dënuar me burg të përjetshëm, me mbi 20 vjet nga gjyqësia maqedonase për pjesëmarrje me ngjarjet e Kumanovës të muajit maj 2015 shkruan Botapress.

Por ata nuk janë penduar as nuk janë dorëzuar përballë dhunës e gjyqësisë maqedonase. Megjithëse janë prapa grilave të burgut, ata janë bërë bashkë dhe kanë bërë këtë foto me këtë porosi:

Grupi kumanoves apo uçk, si doni na quani por dashurinë për atëdhe nuk do të na shuani, e po ashtu dashurin vëllazerore , neve jemi aq te dashur me njeri tjetrin sikur edhe te na kishte lind nji nēnē nuk do të kishim dashuri me te madhe ju përshëndesim Shqipetaret anë e kënd botës Gjaku i dëshmorve u bëft dritë pêr popullin tonë , sakrifica ynë te behet shembull per brezat qe vijn, transmeton Botapress.