Plaku nga Tetova: Edhe i kemi rrah majër gratë, ama ene dashni kemi pas (Video)

8 Marsi dita e nënave festohet në mbarë botën për të respektuar nënën dhe gratë në përgjithësi. Por dallimi se si është festuar 8 Marsi para 50 viteve e si festohet sot tregon një i moshuar nga Tetova.

Sipas tij më herët dashuria ka qenë më e madhe se sa sot që japin të rinjtë, por edhe i kanë rrahur më shumë se sa sot.

“Gjenerata jonë ka pas më tepër dashni, vërtet i kemi rreh majër ama ene dashni kemi pas” thotë i moshuari nga Tetova./TetovaSot

https://m.facebook.com/tetovasot.mk/videos/531416839135606/