Po si e latë pa zgjidhë gjuhën e ëmbël shqipe o realizues të gjithë konventave ndërkombëtare Maqedono Veriore!

Behxhet Toçi

Po si e latë pa zgjidhë gjuhën e ëmbël shqipe o realizues të gjithë konventave ndërkombëtare Maqedono Veriore!

Edhe flamurin e latë të vogël , edhe ndarjen teritoriale e latë për faqe të zezë, edhe përfaqsimin adekuat dhe të barabartë e latë udhës për EU, edhe rugët i latë viran, edhe shkollat i latë askundi, fëmijët i çuat në perëndim dhe nuk i regjistruam në regjistrimin e fundit !

A u knaqët !

*autori është profesor universitar, postim i huazuar nga fejsbuku i tij