Po te isha ne vend te Seles dhe Gashit: do te deklaroja keshtu:

Rexhail Ramadani

Po te isha ne vend te Seles dhe Gashit: do te deklaroja keshtu :

Po do te bashkepunojme edhe me Apasievin sepse Apasievi nuk eshte nje PUTIN qe rrezikon sferat e influences NATOs, ai eshte nje person qe do te mbledhe votat e ekstremisteve , mund te kemi edhe ne ekstremist qe i mobilizon votat e tyre..por nuk e shohim se ai ka force reale prandajnuk mund ti frigesohemi ne Apasievit ne jemi komb ne Maqedoni po do ta bindim ti ndryshoje deklaratat dhe se ne bashkejetojme ne kete shtet, edhe me VMRO ne do te bashkepunojme.

LSDM se i dhame shanse ajo rehabilitoi BDI ne, dhe i amnistoi gjithe strukturat e kriminalizuara te shoqerise. E humbi kredibilitetin, nuk solli drejtesi qe e premtoi, nuk solli ekonomi qe e premtoi dhe ate e denoi me teper elektorati maqedon..

Neve si shoqeri e keqja eshte e vogel qe na vjen nga Apasievi, sa e keqja me e madhe qe na vjen nga BDI, pra krimbi qe na eshte gutur dhe na demton cdo dite ne cdo por te jetes shoqerore.

Por e keqja me e madhe sot per sot na vjen nga BDI , e cila si marimange ka kapur dhe ka uzurpuar gjitha strukturat e shoqerise

Ka skllaveruar gazetaret, mediat duke i bere aparat propagandistik te partise
ka uzurpuar sferen ekonomike, ka uzurpuar gjithcka, ka politizuar gjithcka, ka shkaterruar univerzitetet, abuzon me pushtetin, perdor dhune, funksionaret i ka bere milionere.

Kjo eshte per momentin e keqja me e madhe ose armiku brendshem i shoqerise sone. Edhe kunder te kesaj te keqeje do te kerkojme aleat. Pra KANCERI eshte ky, dhe duhet te crrenjoset.

Apasievi vetem ne rast se i ben 60 deputete dhe na shpall lufte , vetem atehere edhe ne do ti shpallim lufte. Ai eshte sot i dobet te merremi me te.

Por armiku qe na rrezikon eshte armiku i brendshem prej te cilit duhet te clirohemi…