Poirier nokauton Mc Gregor-in (VIDEO)

Connor Mc Gregor nuk ia del të shënoj fitoren ndaj kundërshtarit të tij Dustin Poirier.

Dy luftëtarët u ndeshen në eventin e “UFC 257”.

“The Notorious” u nokautua në mesin e raundin të dytë pas disa goditjeve të fuqishme të Dustin Poirier.

Kjo humbje e Mc Gregor ishte e papritur për të gjithë adhuruesit e këtij sporti luftarak.

Kështu, Poirier i hakmirret McGregorit për humbjen e shkaktuar vite më parë dhe tani janë barazuar.

https://www.youtube.com/watch?v=A953AxHXP5c&feature=emb_title