Policia dënon mbi dy mijë qytetarë për një ditë në Kosovë

Policia e Kosovës për një ditë ka dënuar 2 mijë e 71 qytetarë të cilët nuk kanë respektuar ligjin në trafik, shkruan Gazeta Infokus.

Në po të njëjtën ditë, kanë ndodhur 101 aksidente, ku prej tyre 39 aksidente kanë ndodhur me të lënduar si dhe 62 aksidente të tjera kanë ndodhur me dëme materiale.

Policia po ashtu ka arrestuar edhe 29 persona, 18 të tjerë janë dërguar në mbajtje si dhe 6 persona të tjerë janë në vuajtje të dënimit./