Policia ia konfiskon mobiljet e shtëpisë Katica Janevës (VIDEO)

0

Pasi Prokuroja Speciale Katica Janeva u rikthye në shtëpinë e saj për shkak se është dashur të jetë prezent gjatë bastisjes, informacionet e fundit flasin se do t’i konfiskohen mobiliet.
Sipas PTHP-së, Janeva ka keqpërdorur detyrën zyrtare dhe autorizimet duke përfituar prona në vlerë prej 5000 euro.
Pas përfundimit të bastisjes pritet që Janeva të dërgohet në Gjykatën Penale ku do të merret vendimi për kërkesën e PTHP-së dhe ti caktohet masa e paraburgimit.