Policia ka ndërprerë një dasmë me 200 mysafirë në Haraçinë

0

Sonte rreth orës 21:30 zyrtar policore dhe të Inspektoratit të tregut kanë ndërprerë një dasmë në një objekt hotilerik në Haraçinë, mëson TV SHENJA.

Në objektin ka pasur rreth 200 persona, ndërsa policia ende është në objektin.

Qeveria së fundi ka marrë vendim që shkaku i CoVid-19 të ndalohen dasmat dhe solemnitetin tjera ku grumbullohen shumë persona.