Politika në rrafshin e humorit të zi në Maqedoni

INA
INA

3 Korrik, 2023

Shkëlzen Halimi

Anonimët që përpara politikës i promovuan “muskujt” e tyre, kuptuan se në politikën shqiptare nuk ka dyer të mbyllur.

Me “muskujt e tyre”, të shtyrë nga shërbime sekrete dhe qarqe që politikën shqiptare e kishin futur në kontroll të plotë, ata, pra anonimët, bënë disa përpjekja të lehta dhe sakaq arritën të faktorizohen, ndonëse pa i plotësuar as kushtet elementare.

Dhe kur morën vulën e “politikanit”, ata shpejtuan që ta manifestojnë edhe “inteligjencën” e tyre përmes vënies në kornizë të një diplome, që do të ishte e mjaftueshme për t’i lënë pa fjalë, sipas tyre, gojë-këqijtë, pasi ata, për shkak të besnikërisë dhe dëgjueshmërisë, do të zënin vend në administratën e premtuar shtetërore.

Ja pse politika shqiptare në Maqedoni ka zbritur edhe në rrafshin e humorit të zi.

ME TE LEXUARA

LEXO MË SHUMË

Kim Mehmeti2

Të ndërtosh shtet pranë të eturve për gjak njeriu!

emin-azemi-656x365

Eksterritorialiteti i kishave serbe, trampolinë e ekspansionizmit rus në Ballkan!

cim peka

Kosova nën sulm!

cun

Nuk ka besë me ket Serbi!

Muhamer Pajaziti

Ku po shkoni në Evropë, fëmijët i latë pa libra?!

Muhamer Pajaziti

Ku po shkoni në Evropë, njerëzit po ju vdesin burgjeve çnjerëzore

fatmir limani

Limani: Sot, Drini hyn te pasuria e katragjyshit

arsim zekolli2

Albini nuk është çështje etnike, por etike

Vullnet Ameti

Një prelud për paqen…

INFO

NA NDIQ