Politika shqiptare ne Maqedoni: Para dhe Pas 2001-shit!

shkruan Fejzi Hajdari

PARA 2001-shit
– Opozita dhe pozita, kritikonin njera-tjetren: Pse ne qeveri hynin ME ose PA Platforme politike qe nenkuptonte:
– Zyrtarizimin e shqipes gjate mandatit,
– Perdorimin zyrtar te Flamurit,
– Avancimi i statusit juridiko-politiko-kushtetues te shqiptareve
– Ndarjen e buxhetit shteteror konform perqindjes se shqiptareve…

PAS 2001-shit:
– Cilen Ministri po na i jipni?
– Cilen Drejtori?
– Cilin tender?
– Sa punesime partiake po na i jipni?
– A mi punesoni anëtarët e familjes?

Rezultati:

Kerkesat e shqiptareve vazhdojne te jene OPEN, sepse asnjera deri tani akoma nuk eshte rrumbullakuar juridikisht, nderkohe qe gojen e kemi plote eurointegrime, per te cila nuk ja kemi as minimumin e haberit

P.S. Nuk po me duket se ka ndonje “dallim”??!!! Atehere intereset ishin politiko-kombetare, e sot kryekeput materiale-kriminale.